onsdag 26. januar 2011

Litt nytt fra denne kanten igjen!

Etter noen dager uten innlegg er jeg tilbake med et lite et igjen:)
Jeg har liksom ikke hatt noe å blogge om, livet går sin gang uten så veldig mye nytt liksom:)

I går var jeg ute på en liten handlerunde, måtte ha noe nytt i vinduskarmen så da kjøpte jeg planter med flotte farger, for det er enda noen dager til sola kommer igjen hit til osss mellom fjellene.
Vinduskarmene begynner virkelig å irritere meg, så de er det første som skal males når det blir varmt nok i været, da blir de hvite!

Som dere ser har jeg fått ferdig et selbuvottepar igjen, disse skal varme kalde hender! nå holder jeg på med en ny hals i flotte farger.
I dag er det kaldt igjen, gradestokken viser 9 kalde og da er det godt med fyr i ovnen og mye ved i hus:)
Prinsessen min har fridagen sin i dag, så det blir baking av frokostrundstykker og pizza til middag, ellers litt husarbeid, strikking på hals og masse kos♥
I morgen venter mannen besøk, så vi skal lage sitroniskake med jordbærsaus som jeg fant på denne bloggen, her finner du garantert masse godt!
Nå skal jeg drikke ferdig kaffen min og svinge støvsugeren en liten runde før jeg skal på foreldresamtale på skolen.
Ønsker alle en flott onsdag♥


1 kommentarer:

Lillan sa...

hei på deg! er så godt å være tilbake igjen!! :) tusen takk for superfin kommentar:) må bare si at sånn almanakk du har skaffet deg har jeg også anskaffet meg. det var min nyttårsgave:) kjempe fin! jeg har også bilde av meg selv foran:) så da er det bare å planlegge dager og måneder til neste år.
ønsker deg en kjempe fin torsdag! her er det iskaldt men sola skinner:)

Klem Lillan

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥