fredag 28. januar 2011

En god start på helgen♥

I dag er fredagen her igjen og en ny helg ligger foran oss! Jeg velger å tro at det blir en flott helg, siste helga i Januar.
Nå er jeg akkurat kommet hjem etter å ha gjort unna helgehandelen, var innom polet for å kjøpe en flaske vin til middagen i kveld.
Da jeg hadde plukket den flaska jeg var på utkikk etter, tusla jeg litt rundt for å se om det var noe annet som virket fristende. Hun ene av betjeningen kom å lurte på om jeg trengte hjelp, men jeg smilte å sa at jeg bare kikket litt, hun andre satt i kassen og smilte og kikket på meg. Da plutselig kom det fra hun i kassa; du kjøper alltid så god vin du! De ordene varmet mitt hjerte i dag, jeg smiler enda av de flotte ordene♥
Så derfor velger jeg å vise dere vinflaskene jeg kjøpte. Den til venstre Cótes du Rhóne er fransk og passer perfekt til reinsdyrstek som jeg skal servere i kveld, den matcher viltsmaken veldig godt. Den andre vinen Cantina Zaccagnini skal jeg ha til lasagne, den er også god som drikkevin.
Jeg har vært litt trist og lei meg i det siste, men disse ordene fra hun på polet var noe som fikk meg til å føle glede♥
Ellers var jeg innom en liten flott kafè i formiddag, spiste frokost sammen med en venninne:) veldig koselig.
Så nå er jeg klar for å lage litt godt til helga; skal lage sjokoladebiscotti, før jeg begynner på et nytt vottepar!
Ønsker dere alle i det ganske land et riktig god helg♥

1 kommentarer:

Mona sa...

jeg er ingen vinkjenner. Liker bare noen få slag. Litt redd for å prøve nye..... Kos deg i helga.

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥