onsdag 30. juni 2010

Sommerproskjekt...

I dag har jeg fått jobbet litt videre på sommerproskjektet mitt, må ha litt tid på slike proskjekter nå når det er sommer og det er mye å gjøre ellers. Jeg har fundert mye på dette, skulle jeg lage en stor duk som dekker hele hagebordet, eller skulle jeg lage spisebrikker. Valget falt på det siste, jeg har laget 8 spisebrikker, har begynt quiltinga i dag. Planen er å kjøpe en stor lys duk som dekker hele bordet, også ha disse brikkene i flotte sommerlige farger oppå. På denne måten kan jeg ha lyst i bunnen, også bruke fargerike stoffer i brikkene.


Tror dette kan bli lekkert når jeg er ferdig :)
Håper å få tid til å quilte noen brikker til i løpet av dagen. I dag regner det og er innevær.
I går fikk jeg endelig anledning til å traske rundt å klippe plen i bikini, det er sjeldent det!! Jeg liker ikke så godt å gå uten topp, føler meg ikke helt vel da,men kanskje jeg kan få farge andre steder enn på armene og beina, hehe :)
Jentene hadde besøk, så jeg stekte sveler som vi kosa oss med ute på terassen :) 23 grader i skyggen og deilig sommervær :) vi storkosa oss.
Ha en flott dag ;)) vi ses!

1 kommentarer:

Mona sa...

Så flotte dekkebrikker. Frihåndsquilta har du også gjort. Holder meg til rette eller svakt buede linjer. Må nok sette meg ned å øve tror jeg.

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥