Denne helga har det regnet nesten hele tida, litt lettere i formiddag, men ellers veldig grått. Synd det ikke kan være sol og varme i flere dager om gangen..

Jeg vet at om noen uker blomstrer peonene mine, så jeg slipper å kjøpe dem på Coop Mega, de blomstret veldig fint i fjor og blir like fin i år også, selv om vi har flyttet på dem i vår.
Svanen i oppkjørselen er bare såå fin, vet ikke hva blomstene heter, men de er enkle å få til om man bare er rask å ta bort de som er avblomstret.

Ellers er jeg litt småtusk i helga, sår i halsen og tung i hodet. Jeg var i Molde å handlet meg nye klær på fredag, da kjøpte jeg med meg mnd's Vakre hjem, det har jeg kost meg med i helga. Masse flotte å lese der og mange oppskrifter som er vel verdt å prøve ut. ;)
Nå lager jeg pizza vi skal kose oss med til middag i kveld. Ingenting er som hjemmelaget pizza, i dag blir det en litt grovere deig enn vanlig for jeg har gått tom for hvetemel, men da kan vi spise med god samvittighet ;)
Ønsker alle en god uke :)

2 kommentarer:

KIRSTIS VERDEN sa...

Hei...jeg også venter på sol og varme, hvor blir denne sommeren av..Peoner er en av mine yndlingsblomster ute, mine har store knopper nå, så snart det blir sol spretter de ut. Foresten så var jeg i Øksendalen en søndag for 14 dager siden..kjørte på sigtsing med noen venner helt innerst i Øksendalen, tror ikke jeg har vært der før selv om jeg er fra nabobygda...tenkte på deg da vi kjørte dær, såg etter den bjørkeallen din...Ønsker deg ei fin uke...måtte sol og varme komme til oss alle.
----kIRSTI-------

Stubbetufsa sa...

Vi har jo sein vår og sommer her i Troms, men jeg blir veldig forbauset over at det er plasser i hele landet som har det kaldt.
I dag har vi 10 grader ute, vekslende skydekke. Jeg planter ut planter!
Nå altså! Ikke mere klaging over kulde, det er sommer, plantene får tåle det!
Stakkars deg, med bihulebetennelse! Du må gå til lege hvis smertene fortsetter, så du kan få pencillin! God bedring ønsker jeg deg!

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥