Jaja, det er en stund siden sist innlegg nå. Det er travle dager her hos oss. Vi har drevet våronn på gården, ellers holder kårkaillen på å snekre terasse til oss. Jeg holder på å legg ved i storsekk, neste vinters ved skal tørkes og oppbevares tørt. :) Akkurat nå har jeg en marengsbunn til deilig pavlova i ovnen, svigerfar har bursdag i morgen, så i tilfelle det kommer noen innom, må de trakteres på beste måte! Det er en ungdommelig 82-åring vi har!
Kommer tilbake med masse bilder når terassen blir ferdig, gleder meg til dette! Det er vel nasjonaldag snart og bunaden må sjekkes, jentene må kanskje ha noe nytt, blir nok en travel neste uke også.
i kveld skal vi kose oss med biff, fløtegratinertepoteter, salat og baguetter også blir det en flaske Grand Sangre de Torres.. en virkelig deilig vin :)
Ha en strålende helg folkens :)
Klem fra Åse

1 kommentarer:

KIRSTIS VERDEN sa...

Hei på deg...høres koselig ut. Ja både med lørdagskos og ny terasse. Her er det også våronn, men bare i mindre målestokk en deg...rydder etter vinteren, for en del planter har rett og slett blitt ødelagt. Elsker å være ute å bli skitten og svart under neglene...det er rett og slett sjelebot. God helg...tenker på deg når jeg tørker kopper med greengate håndkle.
God helg til deg...Kirsti...

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥