torsdag 26. januar 2012

Morgenstund♥

Morgenstund har gull i munn er et ordtak, jeg er veldig glad i en morgenstund for meg selv, men jeg står ikke så tidlig opp hvis jeg ikke må.
Jeg står vanligvis opp halv seks hver morgen i uka, så når helga kommer synes jeg det er godt å sove lenger når helga kommer.
Nå har det vært lite med innlegg på en stund, lysta er så absolutt tilstede, men jeg har bare ikke sett meg tid til å lage innlegg.
Tida siden sist innlegg har vært travel.
Jeg har ført gårdsregnskapet, og jeg fikk skryt fra regnskapsføreren! whee :-) (jeg er nybegynner i regnskapssammenheng, det var stort)
Sist helg var vi i trøndelag i 40-årsfeiring av min venninne og kusine, det var en kulinarisk matreise av de sjeldne. Hun er som meg, opptatt av matlaging og nyte gode måltid med god drikke til.
Hun bød på 6 retters tapas-meny.
Den første forretten var flatbrød fra Mosbøen Gårdsmat. Det ble servert med røkelaks, pepperrotkrem og litt lodderogn, smakte nydelig.
Den andre retten var blomkålsuppe med olivenbrød.
Hovedretten var østeninspirert kyllingfilet, den var marinert i garam masala-krydder, spisskum, salt og olje, servert med couscos.
Etter denne kom et ostefat og tilslutt ble det servert skogsbærpannacotta.
Hele kvelden var bare helt nydelig♥

Jeg holder jo på med bunadsøm, det er fremgang på den fronten også. Jeg synes det er veldig moro å se at jeg virkelig får det til.

Har også et lite strikkeproskjekt, min fetter ble pappa for litt over en uke siden, og jeg har begynt på noen små sokker til vesle Sarah♥

Nå har jeg kost meg med frokost og pukka-te, vedovnen knitrer i bakgrunnen og ute er det sur og kald vind. Nå skal jeg strax ordne meg for å dra til legen og få meg litt påfyll av B12-vitamin. Resten av dagen skal jeg kose meg med litt sying/strikk også må jeg vel ta litt mer regnskap også.

Ønsker alle en flott torsdag♥


Klem fra Åse

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥