fredag 7. oktober 2011

Tilbake igjen....

Hei...

Det er lenge siden siste innlegget mitt nå. Det har sine grunner; den ene er at sommeren var veldig travel og den andre er at jeg har vært syk.
Gikk å hangla lenge, helt siden i vår en gang, kjente at noe ikke var helt som det skulle. Jeg vet ikke helt selv, men jeg tenkte det bare var noe som gikk over, at hvis jeg bare tok meg litt bedre tid og på det jeg skulle gjøre så ordna det seg.
Resultatet var at jeg fikk meg en kjempesmell!
Havna på sofaen over en periode. Var jeg aktiv i 5 minutter låg jeg på sofaen helt utslått i en time eller to... en mildeste talt fryktelig følelse, jeg er jo ikke vant til at det er sånn!!
Var til lege og fikk påvist B12-mangel. Det er mangel på B12 vitaminet i kroppen og kan ha denne virkningen når verdiene var så lav som de jeg hadde.

Nå går det mye bedre, men jeg føler jeg mangler det lille ekstra. Så denne høsten skal jeg ta ting mye mer med ro enn tidligere. Jeg skal bruke tiden her hjemme på gården, føre litt regnskap og sy.
Jeg har begynt på bunad til eldstejenta mi, Nordmørsbunad.
Denne uka har det vært høstferie her hos oss, og i dag har jeg og jentene kost oss på besøk hos venner. Været er elendig, med regn og vind - det er ensbetydende med innekos♥
Vi tenner lys og koser oss med caffe latte eller te.


Litt har jeg gjort mens jeg har vært syk, jeg har pusset opp stua. Den som før hadde vegger av ubehandlet panel, er nå beiset i Jotun Zen Sand, jeg synes det ble flott.
Her koser Marit seg på lammeskinnsfellem foran et gammelt skap jeg har malt hvitt:) skapet fikk en ny vår med maling. Nå er jeg på utkikk etter en passende industrilampe til å henge i denne kroken av stua.
Flere bilder kommer etterhvert...må få tatt noen bilder jeg er fornøyd med i litt bedre dagslys..

Ønsker alle som er innom en riktig god høsthelg♥

Klem fra Åse

1 kommentarer:

Mona sa...

Hyggelig å ha deg tilbake. Håper du snart får mer energi!

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥