lørdag 18. juni 2011

Helg♥

Ja, så er det helg igjen. Dagene går så altfor fort når vi jobber mye og samtidig er ute å farter oftere.
Sist helg var vi i 2x60 årsdag til paret som har hytte rett ovenfor oss. Et koselig lag med god mat og drikke og flott musikk:)
Gjestene hadde fått forskjellige fargekoder, det var pga. bordplasseringen. Vi hadde fargekode blå, så da jeg fant denne flotte kjolen fra Moods of Norway, kunne jeg jo bruke den på feiringen.

Vi hadde fri for unger hele helga, det trengte vi vel ja, for det var jo ikke bare denne ene festen den helga. Vi var ute med jobben til mannen på fredag. Vi fant vel ut at vi er for gamle til todagers festing.
Mandag kjørte vi kvigene våre til seters og med oss hadde vi pakket piknikkveska full av godsaker. Jeg fikk endelig til å bruke det gamle vaffeljernet vi bruker på vedovnen. Så vi stekte verdens beste vafler på setra♥ LYKKE ♥
Det var litt vanskelig til å begynne med, men når vi fant ut av teknikken, fikk vi til flotte vafler. De smakte himmelsk med hjemmelagd jordbærsyltetøy♥
Vaflene ser jo flott ut på Green gate asjettene som er på setra:)

Tirsdag gikk turen til Oslo, da vi skulle på Bon Jovi konsert! Det ble en kjempeopplevelse!
Vi hadde Golden Circle billetter, og var lenge bare 3-4 meter unna Jon Bon Jovi - supert! Gutta spilte i 2 1/2 time og sang alle de beste sangene og alt var bare topp!
Vi dro på tur sammen med et vennepar og hadde en flott tur. Onsdag kjørte vi innom Sandvika før vi dro hjem, måtte jo benytte tiden til litt shopping også.
I dag har vi hatt kaffebesøk og jeg benytta anledninga til å lage deilig sjokoladepavlova som jeg fant på denne koselige bloggen. I tillegg lagde Ingrid-pia en kjempegod rabarbrapai.
Senere i kveld skal vi kose oss med hjemmelagd pizza, det er lørdagskos det♥
Ønsker alle en deilig helg♥
klem fra Åse

1 kommentarer:

Bodil sa...

En liten utfordring til deg, om du vil ha :-)

http://bodilsplayground.blogg.no/1310034990_my_life_according_to_.html

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥