lørdag 20. november 2010

Prinsessebursdag

I dag var dagen da vår prinsesse kunne ikle seg sine vakreste prinsesseklær! Å gjett om hun koste seg og nøt oppmerksomheten som ble henne tildel♥

I morges flytta hun inn på prinsesserommet sitt, bilder kommer til helga når jeg har fått tatt meg en bytur og kjøpt nye lamper til rommet. Formiddagen ble brukt til de siste forberedelsene, og klokken 13 var vi klar til å ta imot de første gjestene. Hun fikk masse flotte gaver, både små og store.

Kakene ble åpenbart satt pris på av gjestene, det er ingenting igjen. Jeg lagde en oreo dream cake, en vanlig romkake m/kakebilde, en konfektkake i langpanne og muffins jeg fant oppskrift på hos Hjem og lykke.
I kveld dro mannen på nattskift, så jeg og jentene lagde oss en pizza, før jeg fikk lagt en veldig fornøyd prinsesse♥
Nå er det tid for et glass vin♥
Ønsker alle der ute en flott vinterhelg!

Klem fra Åse

1 kommentarer:

. sa...

Ååå for et flott hus dere bor i!!! Regner med det er deres hus i headeren?
Og så ser jeg DET flotte dukkehuset i bakrunnen!!! ååå så fint!!! Gleder meg til alt dukkehus og utstyret kommer til butikken min:)


Sørsmål om polkadott kopp i lilla fra green gate så har de hatt det, men det var bare limited edition, men de sa til meg at de trodde de skulle komme tilbake igjen...kanskje neste år...så jeg får bare følge med og bestile inn når de kommer:)

Ei flott prinsesse du har. Flott kake også:) Her har hele firkløveret bursdag om sommeren.

Ønsker deg ei fortsatt flott helg. Hit inn kommer jeg igjen. Koslig blogg:)

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥