lørdag 6. november 2010

...

Det lukter grønnsåpe og rent i Mosbøjentas hus i dag, jeg har vaska rundt hele stua, så når jeg i kveld kunne sette til bords med pizza og cola sammen med jentene og Anders, så var det med god samvittighet. Det er så godt å være igang med julevasken dere! edvask av stua betyr: takvask, vindusvask, litt omflytting, vask av glass som ikke er i bruk hver dag og pussing av kobber.
I morgen skal jeg bake mørlefser, smultbaksten er også like om hjørnet. For når lefsene og smultbaksten er unnagjort står kjøkkenvask for tur.

Prinsesserommet er også godt i gang med omvandlingen. Rommet er spaklet og pusset, klart for et par strøk med takmaling og grunning og maling av vinduskarm. Maling av lister må også gjøres. Håper vi når målet om at rommet er ferdig til prinsessens 4-årsdag den 16.♥

Dukkehuset er også kommet i hus, flatpakket selvfølgelig (litt oppgitt av det), en liten nedtur det da. Jeg hadde vel ikke tenkt på det. Har i dag bestilt dukkehusmøbler hos fru rosas landhandel. De har masse lekre dukkehusmøbler til en rimelig penge.

Ønsker alle en riktig god helg♥
Klem fra Åse

1 kommentarer:

Camilla sa...

Hei.

Tuuuusen takk for en kjempefin og koselig gave som kom i postkassen min igår, så koselig =)

Det er bare å spørre om du skulle trenge mer hjelp i fremtiden!

Klem fra meg.

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥