tirsdag 26. juni 2012

Ferietid♥

Da er ferien offisielt startet og jeg har tatt en velfortjent bakepause for å kose meg med familien min og bruke tid på hobbyer.
Det er deilig å stå opp om morgenen og vite at jeg har masse tid på koselige syssler.
Igår var jeg og en venninne på blomsterhandling for å fylle på med masse flott blomster til trapp og platting, og det ble såå flott♥
Her er bilde fra trappa vår. Her har jeg to Dronning Ingrid geranium som jeg overvintret og fikk frem i år igjen. I midten er en nydelig tåre jeg kjøpte i går, kunne bare ikke gå forbi denne!!
På veggen bak har jeg flerfarget lobelia og i kassene er det stemor.

Her på det gamle steinbordet foran huset har jeg satt et stettfat i sink, oppå det har jeg en vakker tåre, foran den har jeg an annen sort tåre og til høyre har jeg lavendel. I bakgrunnen blomstrer en lilla rododendron.

Her har jeg et lekkert brett jeg fant i går, her har jeg pyntet med telyslykter og en liten oppsats av ildtopp og i en liten flaske satte jeg en blomst av en tåre som knakk av mens jeg plantet om.

På trappa til lekehuset har jeg satt noen nydelig blå blomster i en kurv, de ligner på prestekrager og foran den en tåre i en sinkpotte. Enkel og pent synes jeg...:-)
Oversiktsbilde av terassen, dette er tatt på søndag, altså før jeg fikk handlet blomster.
Bildet er tatt fra verandaen i andre etasje.


Her er et lite stemningsbilde fra søndagskveld, jeg satte meg ned ute med et glass rødvin og Bo Bedre, en deilig stund♥


Ønsker alle en flott tirsdagskveld♥

Åse♥

1 kommentarer:

Mona sa...

Kjempekoselig med planter. Det har blitt noen her også, selv om det ikke er så mye som tidligere. Ha en fortsatt fin sommer. Du har flere fine plasser du kan kose deg innimellom alle gjøremål. Klem

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥