søndag 17. oktober 2010

Ei koselig høsthelg♥

I helga har jeg fått flott hjelp av Camilla med bloggen min. Jeg synes den ble kjempeflott og jeg føler jeg får ny giv med bloggingen av det. I løpet av helga har jeg kommet ajour med husarbeid og fått ryddet litt ellers også. Jeg har også fått fortsatt litt med løperen jeg holder på med, skal bli moro å pynte med til advent..
Bilde kommer så fort den er ferdig.
I går hadde vi dugnad på skogsveien vår, og som seg hør og bør så serverte jeg mat og kaffe etterpå. Jeg stekte vafler og hjemmelaget bringebærsyltetøy og solskinnsboller til kaffen. Det ble godt mottatt, for fatene var så og si tomme når de var ferdige å spise! Koselig det.. :)
I dag var jeg og Marit i kirka på høsttakkefest, i tillegg ble det delt ut kirkebok til 4-åringene. Marit var såå flink å sitte fint, hun gikk frem alene og tok imot boka, tok presten i hånda og sa tusen takk! Gode snille jenta mi♥
Så nå er vi klar for en ny uke med barnehage, skole og jobb, men til neste helg skal vi ha FRI, dvs. vi skal ha fri fra fjøsarbeid. Så på lørdag skal vi på bytur, jentene trenger diverse til vinteren også skal vi på badeland, va skal kose oss hele helga!

Ønsker alle ei fin høstuke!
Klem fra Åse

3 kommentarer:

Mona sa...

Så flott bloggen din blei. Morsomt med litt forandring. Vafler og solskinsboller falt nok i smak ja. Ha en flott uke og kos dere på bytur.

Min stil sa...

Heisan du. Tenker nok vafler og solskinnsboller falt i smak, ja. Det hadde det gjort her også :)
Klæmmer Susanne

Guttemamma sa...

Herlig at vimpelrekken falt i smak,takk for hyggelig tilbakemelding!!
klem♥

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥