søndag 12. mai 2013

Konfirmanten min ♥


Forrige søndag, den 5. mai ble Elise konfirmert.
Her er jeg og Elise. Elise har på seg Nordmørsbunad som jeg har sydd! Den ble ferdig i tide, det var en stund jeg var litt i tvil, men alt ordnet seg og den var ferdig 3 uker før konfirmasjonen :-)
Jeg har på meg min sunnmørsbunad, som min farmor sydde til seg selv. Dette var den første av i alt 5 bunader hun sydde og jeg er veldig stolt av at det var jeg som fikk gleden av å arve den av henne.

Vi hadde konfirmasjonen hjemme på Mosbøen og vi var veldig heldig med været, heldigvis, hvis ikke hadde det nok blitt trangt om plassen.
Min mellomste datter laget bordkortene, som var små esker som vi hadde puttet Ferrero Rocher i, barna fikk kinder-egg oppi sine.
Her er bordet pyntet og klart for gjestene. Vi hadde ryddet ut det meste fra stua og fikk plass til 34 stykker rundt bordet.
Her er kaken vi bestilte fra Karens Kakemakeri på Eide. Hun er kjempeflink med kaker og pynt, blomstene og sommerfuglene er av marsipan og håndlaget av henne :-) Kaken var nydelig!

Vi hadde en nesten perfekt dag og jeg må vel innrømme at jeg er veldig stolt av at jeg sydde bunaden selv:) Jeg er nå i gang med bunaden til Ingrid!

Håper alle har hatt en flott maihelg :-)

Åse0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på alle koselig kommentarer♥